Home

HobbyWorld

Inhoud

"When your hobbies get in the way of your work - that's OK; but when your hobbies get in the way of themselves... well..."~ Steve Martin quotes

WELKOM OP MIJN SITE!

Hey!
Mijn site is nog lang niet helemaal af! Je kan voorlopig enkel op de ruimte-en hobbydingen klikken! ;)


Ik hoop dat je je hier amuseert!
Good luck!

patroon hartje

Start met het maken van een schuif lus. Alle steken van toer 1 worden in de schuif lus gehaakt. (Als de schuif lus niet lukt, kan je ook een ring maken van 4 lossen.)

Toer 1: 3 lossen, 3 dubbel stokjes, 3 stokjes, 1 losse, 1 dubbelstokje (Dit is de start van de punt aan de onderkant van het hartje), 1 losse, 3 stokjes, 3 dubbel stokjes, 2 lossen, 1 halve vaste in de ring.
Trek nu de schuif lus aan.

Toer 2: 3 lossen, 1 vaste en een half stokje in het eerste 3 dubbel stokje van vorige toer, 3 halve stokjes in volgende steek, 2 halve stokjes in volgende steek, 4 vasten in de volgende 4 steken, 1 losse, 1 stokje in het dubbelstokje van de punt, 1 losse, 4 vasten in de volgende 4 steken, 2 halve stokjes in de volgende steek, 3 halve stokjes in de volgende steek, 1 half stokje en een vaste in de volgende steek, 3 lossen, 1 halve vaste in de ring.

Toer 3: 3 lossen, 1 vaste in de derde losse van vorige toer, 2 vasten in de volgende steek, 1 vaste in de volgende steek, 2 vasten in de volgende steek, 9 vasten in de volgende 9 steken, (1 vaste, 1 losse, 1 vaste) in de punt, 9 vasten in de volgende 9 steken, 2 vasten in de volgende steek, 1 vaste in de volgende steek, 2 vasten in de volgende steek, 3 lossen, 1 halve vaste in de ring.
Laatste lus strak aantrekken en daarna afhechten.gehaakt hartje gehaakte bloem gehaakte bloem met pareltjes